АТ "Лубнигаз"

Код за ЄДРПОУ: 05524713
Телефон: (05361)-62488
e-mail: <NewOffice@lubnygaz.com.ua>
Юридична адреса: 37500, Полтавська обл., м. Лубни, вул. В.Чорновола, 87
 

Річний звіт за 2013 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 20.06.2013
Кворум зборів** 95.46
Опис ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.Обрання лічильної комісії загальних зборів товариства.
2.Обрання голови та секретаря загальних зборів товариства.
3.Затвердження порядку (регламенту) проведення загальних зборів товариства.
4.Звіт дирекції про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2012 рік та затвердження основних напрямків діяльності товариства на 2013 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту дирекції товариства.
5.Звіт наглядової ради товариства про проведену роботу за 2012 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту наглядової ради товариства.
6.Звіт ревізійної комісії товариства за 2012р., висновки ревізійної комісії щодо річного звіту та балансу товариства за 2012 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії товариства.
7.Затвердження річного звіту та балансу товариства за 2012 рік.
8.Затвердження розподілу прибутку товариства за 2012 р.
9.Про внесення змін та доповнень до статуту товариства шляхом затвердження його в новій редакції.
10. Про внесення змін та доповнень до внутрішніх положень товариства шляхом затвердження їх у новій редакції.
11. Про припинення повноважень голови та членів наглядової ради товариства.
12.Про обрання голови та членів наглядової ради товариства.
13.Затвердження умов договору (контракту), що укладається з головою та членами наглядової ради товариства та визначення особи, яка уповноважується на його підписання від імені товариства.
14.Про припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії товариства.
15. Про обрання голови та членів ревізійної комісії товариства.
16. Затвердження умов договору (контракту), що укладається з головою та членами ревізійної комісії товариства та визначення особи, яка уповноважується на його підписання від імені товариства.
17. Про забезпечення виконання зобов'язань покупця пакету акцій товариства, передбачених договором купівлі-продажу акцій, укладеного покупцем з Фондом державного майна України за результатами конкурсу з продажу пакету акцій товариства.
18. Про вчинення значних правочинів.
Пропозицiї до перелiку питань порядку денного надходили від акціонера, який є власником більше 5% акцій ПАТ «Лубнигаз», а саме внесено додаткові питання з 9 по 18.
Результати розгляду питань порядку денного:
1.Обрати лічильну комісію у запропонованому складі: Гайдук О.М., Ропан Н.В., Барсукова Г.В.
2.Обрати головою загальних зборів Загороднього Р.В.,секретарем Карпець Р.О.
3.Затвердити порядок (регламент) проведення зборів.
4.Затвердити звіт дирекції за 2012 р. та основні напрямки діяльності товариства на 2013р.
Визнати роботу дирекції задовільною.
Погодити укладені договори на закупівлю природного газу у 2013 році.
Попередньо схвалити укладання товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення загальними зборами акціонерів значних правочинів в частині укладання договорів про закупівлю природного газу на 2014 .
5.Затвердити звіт наглядової ради товариства. Визнати роботу наглядової ради задовільною.
6.Затвердити звіт та висновки ревізійної комісії товариства за 2012р. Визнати роботу ревізійної комісії товариства задовільною.
7.Затвердити річний звіт та баланс товариства за 2012 р.
8.У зв"язку з отриманими збитками за підсумками діяльності у 2012 р. фонд дивідендів не створювати.
9.Внести зміни та доповнення до статуту товариства та затвердити статут Публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації "Лубнигаз" в новій редакції. Уповноважити голову та секретаря загальних зборів акціонерів товариства підписати статут.Доручити генеральному директору товариства або особі, що виконує його обов"язки (з правом передоручення іншим особам) здійснити в установленому порядку державну реєстрацію статуту в новій редакції".
10.Внести зміни та доповнення до Положення про Наглядову раду, Положення про Ревізійну комісію ПАТ "Лубнигаз" та затвердити Положення про Наглядову раду, Положення про Ревізійну комісію ПАТ "Лубнигаз" в новій редакції.
Уповноважити голову та секретаря загальних зборів акціонерів товариства підписати затверджені положення.
11. Припинити з дати прийняття цього рішення загальними зборами акціонерів товариства повноваження голови та членів наглядової ради товариства: Бородіна К.В., Загороднього Р.В., Винокурова В.В., Зубарева Д.Ю., Тарашевського В.С.
12. Обрати членам наглядової ради товариства:
Загороднього Романа Васильовича, представника НАК "Нафтогаз України" ;
Бородіна Костянтина Васильовича, акціонера;
Зубарева Дмитра Юрійовича, акціонера.
Обрати головою наглядової ради Бородіна Костянтина Васильовича, акціонера.
13.Затвердити умови цивільно-правового договору з головою та членами наглядової ради товариства.
Уповноважити начальника служби по управлінню персоналом ПАТ "Лубнигаз" підписати від імені товариства цивільно-правові договора з головою та членами наглядової ради товариства відповідно до внутрішніх положень товариства.
14. Припинити з дати прийняття цього рішення загальними зборами акціонерів товариства повноваження голови та членів ревізійної комісії: Миронюк Г.В., Олешкевич І.В., Чекіс І.В.
15. Обрати членам ревізійної комісії товариства:
Миронюк Ганна Володимирівна, представник НАК "Нафтогаз України";
Тарашевський Владислав Станіславович, акціонер;
Чекіс Ірина Василівна , акціонер.
Обрати головою ревізійної комісії Тарашевського Владислава Станіславовича, акціонера.
16.Затвердити умови цивільно-правового договору з головою та членами ревізійної комісії товариства. Уповноважити начальника служби по управлінню персоналом ПАТ "Лубнигаз" підписати від імені товариства цивільно-правові договора з головою та членами ревізійної комісії товариства відповідно до внутрішніх положень товариства.
17.З метою забезпечення належного виконання зобов'язань покупця пакету акцій товариства, передбачених договором купівлі-продажу пакета акцій Публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації "Лубнигаз" за конкурсом укладеного між ТОВ "Інвестиційна компанія "ФІНЛЕКС-ІНВЕСТ" та Фондом державного майна України (далі - "Договір"), затвердити перелік зобов'язань (далі - "Зобов'язання"), якого товариство має дотримуватись у своїй діяльності.
Затвердити зобов'язання Дирекції Товариства:
Зобов'язати Наглядову раду Товариства забезпечити щонайменше один раз в півроку розгляд на засіданні Дирекції звітів та інформації про стан виконання Зобов'язань.
Довести до відома Дирекції, Наглядової ради Товариства та Ревізійної комісії Товариства, що протягом п'яти років від дати переходу права власності на пакет простих іменних акцій Товариства у кількості 104137 ( сто чотири тисячі сто тридцять сім ) штук, тобто до 05.09.17, ТОВ "Інвестиційна компанія "ФІНЛЕКС-ІНВЕСТ" (в особі уповноважених представників):
- має право використовувати голоси на Загальних зборах акціонерів Товариства з питань збільшення (зменшення) розміру статутного капіталу, зміни номінальної вартості акцій, перетворення на інші господарські товариства виключно у разі отримання попередньої згоди Фонду державного майна України. У разі не отримання такої згоди на день проведення Загальних зборів акціонерів Товариства представники ТОВ "Інвестиційна компанія "ФІНЛЕКС-ІНВЕСТ" зобов'язані голосувати проти збільшення (зменшення) розміру статутного капіталу, зміни номінальної вартості акцій, перетворення на інші господарські товариства;
- у разі наявності об'єктів, що містять державну таємницю, має дотримуватись, у межах корпоративних прав, за акціями, придбаними за Договором, вимог чинного законодавства щодо охорони державної таємниці.
18. Схвалити укладені товариством з 20.12.2012 р. по 20.06.2013 р. договори на придбання природного газу, транспортування природного газу, реалізацію природного газу, вартість яких перевищує 10% вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товариства.
Забезпечити газопостачання на ліцензованій території обслуговування, для чого попередньо схвалити укладання Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення Загальними зборами акціонерів договорів на:
- закупівлю природного газу граничною сукупною вартістю 220 000 тис. грн.;
- надання послуг з транспортування природного газу розподільними трубопроводами граничною сукупною вартістю 20 000 тис. грн. ;
- реалізацію природного газу граничною сукупною вартістю 290 000 тис. грн.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.